KUNDVAGN Payment card
Product added

Innovativt
Samarbete


Easy Steel erbjuder utvecklingssamarbete


Om du har en idé till en produkt som du gärna vill producera, men att du upplever att omkostnaderna blir för dyra i Sverige?
Så designa din egen produkt tillsammans med oss.

Med Easy Steel får du råd att genomföra din idé. Easy Steel har mer än 40.000 standardprodukter, men erbjuder nu också en produktionssamarbete med ev. intresserade verksamheter.
 

Produktion i Öst
Easy Steel har skapat ett unikt samarbete med 25 olika producenter i Öst. Dessa producenter är speciellt utvalda för att leva upp till våra höga krav. Produkterna utvecklas löpande, och vi har anställt en egen controller för att säkra önskad standard.

Vi producerar allt från gjutna till CNC bearbetade ämnen, kompletta komponenter eller delar som kan ingå i en färdig lösning. Det kan till exempel vara glasfäste, stora distansbrickor och hörnbeslag för att nämna några stycken. Alternativt kan vi utveckla och producera efter dina speciella önskemål.

Ska vi producera åt dig?
Vi vill göra våra kunder uppmärksamma på redan vid små serier kan vi uppnå besparingar. Easy Steel utvecklar själva verktyget tillverkar alltid ett produktionsprov samt ett fast pris på ämnet. Leveringstiden kan från 2-3 veckor.

Så vad väntar du på?
När du kontaktar oss, kommer du inse att det inte är komplicerat att utveckla eller producera tillsammans med Easy Steel. Vi erbjuder våra produktionskunder att utvecklingen av deras produkt och den pågående produktionen får samma uppmärksamhet och kritiska tillsyn, som vi gör vid utvecklingen av våra egna produkter.


Vi menar att detta är den rätta vägen och att vi sätter vårt goda namn på kvaliteten av våra produkter.


God rådgivning
Du kan direkt finna tillgång till våra säljare via internet, telefon eller möta oss ansikte till ansikte på vår adress i Norrköping eller Göteborg. Våra säljare har en mycket bred kunskap om vårt sortiment, och kan med stor säkerhet leda dig i riktning av en lösning, som lever upp till dina krav och önskemål. Detta baseras på mer än 30 års erfarenhet.